Language Shop    www.LS.cz/product.asp?id=898


Tell me More Japonština (sada 1–3) – ANGLICKÉ ROZHRANÍ + dárek
  Tell me More Japonština (sada 1–3) – ANGLICKÉ ROZHRANÍ + dárek   
Cena:  6190,-Kč vč. DPH    
Běžná cena:  6890,-Kč
Ušetříte:  700,-Kč (10%)
Cena bez DPH: 5116,-Kč
DPH: 21%

Nejnovější verze výkonného nástroje pro výuku japonštiny na CD-ROM zahrnuje tři úrovně: začátečnickou, středně pokročilou a pokročilou. Výuka zahrnuje všechny důležité dovednosti: porozumění slyšené i psané řeči a aktivní ústní i písemné vyjadřování. Japonskou výslovnost se naučíte pomocí technologie rozpoznávání mluvené řeči. Program vás upozorní na chyby a porovná vaši hlasovou křivku s křivkou rodilého mluvčího. NAVÍC ZDARMA sluchátka s mikrofonem (3x CD-ROM).

Kategorie: výukový CD-ROM
Jazyk: japonština
Úroveň: začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí
Zaměření: slovní zásoba, výslovnost, gramatika, konverzace, poslech
Obsah: 3x CD-ROM, sluchátka s mikrofonem
Výrobce: LEDA s.r.o.

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Popis
Nejnovější verze výkonného nástroje pro výuku japonštiny na CD-ROM zahrnuje tři úrovně: začátečnickou, středně pokročilou a pokročilou.
Výuka zahrnuje všechny důležité dovednosti: porozumění slyšené i psané řeči a aktivní ústní i písemné vyjadřování. Japonskou výslovnost se naučíte pomocí technologie rozpoznávání mluvené řeči. Program vás upozorní na chyby a porovná vaši hlasovou křivku s křivkou rodilého mluvčího.

Tři úrovně programu obsahují celkem 300 studijních hodin, 1500 cvičení, slovník s 8000 slovy včetně nahrané výslovnosti, výklad japonské gramatiky. Učební materiál je uspořádán do 18 tematických lekcí.


Program vás naučí znakovému systému kandži a psaní japonskými písmy hiragana a katakana. Pro přepis výslovnosti je užita japonská transkripce romaji, která dále usnadňuje zvládnutí japonské výslovnosti.

Obsah: 3x CD-ROM. V sadě je přibalena náhlavní souprava s mikrofonem a sluchátky! Součástí balení je rovněž brožura o japonské kultuře.