Language Shop    www.LS.cz/product.asp?id=646


EDDICA Poslechová kniha - Příběhy Sherlocka Holmese + dárek
  EDDICA Poslechová kniha - Příběhy Sherlocka Holmese + dárek   
Cena:  190,-Kč vč. DPH       Prodej ukončen, produkt se už nevyrábí a nebude skladem!

Cena bez DPH: 173,-Kč
DPH: 10%

Poslechová kniha vychází z moderní koncepce výuky využívající kombinace zraku a poslechu. Zároveň je založena na populárním konceptu zrcadlových knih, které jsou velmi efektivní při výuce cizího jazyka. Hlavním cílem poslechové knihy je zlepšit uživatelovu schopnost porozumět souvisle mluvenému textu. Jejím účelem je odbourat blok vnímání, který se vytváří při poslechu souvislého textu vyšší úrovně, než je aktuální úroveň posluchače (1x CD-ROM, 1x brožovaná zrcadlová kniha 107 str.).

Kategorie: výukový CD-ROM, výukový audio CD
Jazyk: angličtina
Úroveň: mírně pokročilí, středně pokročilí
Zaměření: slovní zásoba, konverzace, poslech, výslovnost
Obsah: 1x CD-ROM, 1x brožovaná zrcadlová kniha 107 str.
Výrobce: Eddica, spol. s r.o.

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Popis
Poslechová kniha vychází z moderní koncepce výuky využívající kombinace zraku a poslechu. Zároveň je založena na populárním konceptu zrcadlových knih, které jsou velmi efektivní při výuce cizího jazyka.

Hlavním cílem poslechové knihy je zlepšit uživatelovu schopnost porozumět souvisle mluvenému textu. Jejím účelem je odbourat blok vnímání, který se vytváří při poslechu souvislého textu vyšší úrovně, než je aktuální úroveň posluchače.


Funkce poslechové knihy: Každý text si můžete upravit podle svých aktuálních možností (délka pauzy mezi větami, počet opakování, ...) a vypálit jej takto na CD nebo si jej nahrát do MP3 playeru. Program je doprovázen zrcadlovou knihou, která má 107 str.

Tato kniha obsahuje dvě povídky - Skandál v Čechách a Příběh identity.

Text je svou obtížností určen pro úrovně A2/B1 dle stupně SERR (SERR - Společný evropský referenční rámec pro jazyky).



Obsah balení




Autorem tohoto produktu je společnost Eddica provozující mimo jiné jazykovou školu v Ostravě, kde se můžete zapsat do kurzů angličtiny.



Dále doporučujeme
Přehled produktů, které si zákazníci často kupují spolu s produktem EDDICA Poslechová kniha - Příběhy Sherlocka Holmese + dárek:

EDDICA Anglická komunikace - 2x audio CD + 1x CD-ROM + cvičebnice + dárek
Tento komplet dvou audio CD, softwarového CD a cvičebnice s klíčem Vás hravou a interaktivní metodou seznámí se základy angličtiny, aniž byste se museli biflovat slovíčka nebo pracně studovat gramatiku. Díky svému interaktivnímu charakteru Vás připraví na nejběžnější situace člověka cestujícího do anglicky mluvící země (letiště, hotel, prohlídka města, nakupování a podobně). Vždy je výhodou, když rozumíme alespoň základům řeči dané země, nápisům, umíme se zeptat na cestu, na dopravní spoj a podobně (2x audio CD, 1x CD-ROM, cvičebnice).
Naše cena: 399 vč. DPH
Běžná cena: 470,-Kč