Language Shop    www.LS.cz/product.asp?id=156


LANGMaster Angličtina EXPRESS + dárek
  LANGMaster Angličtina EXPRESS + dárek   
Cena:  799,-Kč vč. DPH       Prodej ukončen, produkt se už nevyrábí a nebude skladem!

Cena bez DPH: 660,-Kč
DPH: 21%

Tento unikátní jazykový kurz pro samouky je určen všem, kteří se chtějí rychle naučit anglicky na začátečnické úrovni. Obsahuje více než 340 částí, po jejichž aktivním zvládnutí se budete schopni anglicky domluvit, přečíst si jednoduché anglické texty, získáte základní znalosti gramatiky a aktivně zvládnete slovní zásobu v rozsahu 800 slovíček a frází, naučíte se správnou výslovnost (2x CD-ROM).

Kategorie: výukový CD-ROM
Jazyk: angličtina
Úroveň: začátečníci
Zaměření: slovní zásoba, gramatika, poslech a porozumění, výslovnost
Obsah: 2x CD-ROM
Výrobce: LANGMaster International, s.r.o.

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Popis produktu
Anglická jazyková kuchařka pro začátečníky
Tato unikátní jazyková kuchařka pro samouky je určena všem, kteří se chtějí rychle naučit anglicky na začátečnické úrovni. Obsahuje více než 340 receptů, po jejichž aktivním zvládnutí se budete schopni anglicky domluvit, přečíst si jednoduché anglické texty, získáte základní znalosti gramatiky a aktivně zvládnete slovní zásobu v rozsahu 800 slovíček a frází, naučíte se správnou výslovnost.


Z á k l a d n í    s u r o v i n y :
R e c e p t y :

Tempo výuky můžete přizpůsobit svým potřebám a celou kuchařku, jejíž rozsah je zhruba 80 hodin intenzivního studia, tak zvládnout bez stresu a v prostředí, které vám nejlépe vyhovuje. Když něčemu nerozumíte nebo jste něco zapomněli, vrátíte se jednoduše zpět a recept si znovu zopakujete.

Enjoy your meal.

Angličtina EXPRESS je první část kompletu Angličtina - ENGLISH ELEMENTS - kurz a studijní slovník. Tento komplet navíc obsahuje kurzy pro pokročilé začátečníky, mírně pokročilé, středně pokročilé a pokročilé a rozpoznávání řeči IBM ViaVoice.



Náhledy designu
Angličtina EXPRESS Angličtina EXPRESS




Angličtina EXPRESS




Obsah
Instalační CD pro LANGMaster eduExplorer
Toto instalační CD slouží k nainstalování titulů edice LANGMaster, které používají k prohlížení dat aplikaci eduExplorer.

Angličtina ELEMENTS - Začátečníci
Kurz angličtiny pro začátečníky (cca 80 hodin intenzivní výuky) je založen na učebnici ENGLISH ELEMENTS nakladatelství Max Hueber Verlag GmbH. Učebnice byla upravena pro výuku pomocí počítače a rozšířena o další cvičení a testy. Najdete zde 340 cvičení, naučíte se více než 800 základních slovíček a frází. Součástí je český výklad gramatiky a anglicko-český glosář.




Jak se LANGMaster liší od běžných výukových kurzů?



Minimální požadavky na systém
PC Pentium 166 MHz, 64 MB RAM
150 MB volného místa na disku
rozlišení 800x600, High Color (16bit)
CD-ROM mechanika (8-rychlostní)
zvuková karta (SB kompatibilní)
mikrofon
Microsoft Internet Explorer 5 (je součástí instalačního CD-ROM)
Windows 95, 98, ME, 2000, XP, NT 4.0, Vista




Související produkty
LANGMaster Angličtina - ENGLISH ELEMENTS - kurz a studijní slovník + dárek
Kompletní kurz angličtiny je založen na nejnovější řadě učebnic angličtiny ENGLISH ELEMENTS nakladatelství Max Hueber Verlag GmbH, která byla upravena pro výuku pomocí počítače a rozšířena o další cvičení. Kurz používá technologii rozpoznávání řeči IBM ViaVoice a díky ní je možné nejen aplikaci, ale i řadu cvičení ovládat hlasovými povely v angličtině. Kurz pokrývá přibližně 3 roky intenzivního studia angličtiny, je určen pro začátečníky až pokročilé, NAVÍC ZDARMA sluchátka s mikrofonem (7x CD-ROM).
Naše cena: 2499 vč. DPH
Běžná cena: 2999,-Kč
LANGMaster JAZYKOVÝ EUROKURZ v hrsti + dárek
Rčení „kolik řečí znáš, tolikrát jsi člověkem“ platí nyní, v době rozšiřování Evropské unie a celosvětové globalizace, ještě více než dříve. Zvládněte základy pěti světových jazyků a vaše možnosti uplatnění mnohonásobně vzrostou. Angličtina, němčina, francouzština, španělština a italština – to jsou jazyky, které se můžete naučit na začátečnické úrovni rychle, a přitom kvalitně. Získáte základní znalosti gramatiky a dostatečnou slovní zásobu na to, abyste se mohli v uvedených cizích jazycích domluvit, přečíst si jednoduché texty a psát (10x CD-ROM).
Naše cena: 1999 vč. DPH
Běžná cena: 3995,-Kč
LANGMaster Angličtina - Poslechy nejen na cesty (5x audio CD) + dárek
Jedná se o doplňkovou zvukovou cvičebnici angličtiny na pěti audio CD, kterou můžete použít samostatně, ale především jako rozšíření titulů Angličtina ELEMENTS a Angličtina EXPRESS. Cvičebnice je namluvena špičkovými rodilými mluvčími v zahraničních nahrávacích studiích. Každé audio CD obsahuje úvodní promluvy v češtině tak, abyste věděli, jak s jednotlivými částmi pracovat. Pomocí této zvukové cvičebnice si především zlepšíte porozumění, rozšíříte slovní zásobu a zlepšíte výslovnost.
Naše cena: 559 vč. DPH
Běžná cena: 599,-Kč
LANGMaster Angličtina EXTR@ - interaktivní jazykový videokurz pro DVD přehrávač + dárek
Interaktivní jazykový videokurz pro DVD přehrávač je moderním kurzem, který Vás naučí používat současnou angličtinu zábavnou a vtipnou formou. Základem kurzu je 30 filmových sitcom epizod, které možná znáte i z české televize, a které Vám přináší britská filmová společnost Channel 4. Pro začátečníky až středně pokročilé (6x DVD film, celkem 12,5 hodin videa, české a anglické titulky).
Naše cena: 2499 vč. DPH
Běžná cena: 2999,-Kč




Dále doporučujeme
Přehled produktů, které si zákazníci často kupují spolu s produktem LANGMaster Angličtina EXPRESS + dárek:

Angličtina - začínáme + dárek
Tento program řady Simple Language vám v jednoduchých krocích umožní zvládnout základy angličtiny. Získáte všechny dovednosti potřebné pro ústní i písemnou komunikaci v nejběžnějších situacích každodenního života. Nepotřebujete žádné předběžné znalosti, program vám pomůže s učením od naprostých začátků. Po absolvování programu budete rozumět mluvenému slovu, budete se umět aktivně zapojit do rozhovoru, porozumíte psanému a budete umět sami psát – to vše v situacích, v nichž se v běžném životě ocitáme nejčastěji (1x CD-ROM).
Naše cena: 499 vč. DPH
Běžná cena: 549,-Kč