Language Shop    www.LS.cz/product.asp?id=144


LANGMaster Angličtina ENGLISH IN ACTION - videokurzy se známými osobnostmi + dárek
  LANGMaster Angličtina ENGLISH IN ACTION - videokurzy se známými osobnostmi + dárek   
Cena:  699,-Kč vč. DPH    
Běžná cena:  799,-Kč
Ušetříte:  100,-Kč (12%)
Cena bez DPH: 578,-Kč
DPH: 21%

Kurz angličtiny s videonahrávkami známých politiků, podnikatelů, slavných spisovatelů, herců, zpěváků a hudebníků a také členů britské královské rodiny (6x CD-ROM - Businessmen and Politicians, Famous Writers, Film Stars, Pop Stars, The Royal Family, NAVÍC ZDARMA sluchátka s mikrofonem)

Kategorie: výukový CD-ROM
Jazyk: angličtina
Úroveň: středně pokročilí, pokročilí
Zaměření: slovní zásoba, gramatika, poslech a porozumění, výslovnost
Obsah: 6x CD-ROM, sluchátka s mikrofonem
Výrobce: LANGMaster International, s.r.o.

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Flash prezentace LANGMaster English in Action - Kompletní videokurzy

Kompletní videoprezentace 212kB
Videoprezentace bez zvukové stopy 204kB
Videoprezentace bez animace na pozadí (pro pomalejší počítače) 209kB



Popis produktu
Napadlo vás někdy, že se jednou budete moci učit anglicky s Billem Clintonem, Billem Gatesem, Stephenem Kingem, Kim Basingerovou, se členy skupiny Genesis nebo s královskou rodinou? Právě v takové vybrané společnosti se s tímto produktem ocitnete. Na šesti CD-ROMech si spolu s se členy britské královské rodiny a dalšími 18 známými osobnostmi ze světa filmu, populární hudby, politiky, podnikání a literatury nejen zlepšíte angličtinu a něco se naučíte, ale současně se i pobavíte. Videokurzy jsou zaměřeny na poslech a porozumění mluvenému jazyku prostřednictvím živých videonahrávek pořízených britskou televizní stanicí SKY NEWS. Můžete si v nich procvičovat porozumění textu a v řadě cvičení zlepšovat svou angličtinu. Nechybí nácvik vlastního mluveného projevu a jeho srovnání s originálem, k dispozici jsou české překlady pomáhající dokonalému porozumění. Jsou výbornou přípravou na setkání s "opravdovou" angličtinou, ať již v rádiu a televizi, nebo v kontaktu s rodilými mluvčími.

BUSINESSMEN & POLITICIANS
Na titulu "Businessmen & Politicians" budete studovat s politiky Billem Clintonem, Margaret Thatcherovou a Benazir Bhuttovou a s podnikateli Billem Gatesem a Peterem Sutherlandem.

FAMOUS WRITERS
Na titulu "Famous Writers" budete studovat se známými spisovateli a spisovatelkami Stephenem Kingem, Jeffrey Archerem, Jackie Collinsovou a Jung Changovou.

FILM STARS
Na titulu "Film Stars" budete studovat s herci a herečkami Tomem Hanksem, Nicolasem Cagem, Ralphem Fiennesem, Kim Basingerovou a Helenou Bonham-Carterovou.

POP STARS
Na titulu "Pop Stars" budete studovat se zpěváky a hudebníky Rogerem Taylorem ze skupiny Queen, Markem Knopflerem, Joe Cockerem a se členy skupiny Genesis.

THE ROYAL FAMILY
Na titulu "The Royal Family" budete studovat se členy britské královské rodiny - královnou a jejím manželem princem Philipem, princeznou Dianou a dalšími.



Hlavní rysy




Náhledy designu a ukázkové zvukové soubory ve formátu MP3
Kompletní videokurzy
Kompletní videokurzy, zvuk
Kompletní videokurzy
Kompletní videokurzy, zvuk
Kompletní 

videokurzy Kompletní 

videokurzy




Kompletní 

videokurzy Kompletní 

videokurzy Kompletní 

videokurzy Kompletní videokurzy




THE ROYAL FAMILY THE ROYAL FAMILY THE ROYAL 

FAMILY THE ROYAL 

FAMILY







Obsahuje CD-ROMy

LANGMaster ENGLISH IN ACTION - Businessmen & Politicians LANGMaster ENGLISH IN ACTION - Famous Writers
LANGMaster ENGLISH IN ACTION - Film Stars LANGMaster ENGLISH IN ACTION - Pop Stars
LANGMaster ENGLISH IN ACTION - The Royal Family
ENGLISH IN ACTION - Businessmen & Politicians Angličtina s politiky Billem Clintonem, Margaret Thatcherovou a Benazir Bhuttovou a s podnikateli Billem Gatesem a Peterem Sutherlandem.
ENGLISH IN ACTION - Film Stars Angličtina s herci a herečkami Tomem Hanksem, Nicolasem Cagem, Ralphem Fiennesem, Kim Basingerovou a Helenou Bonham-Carterovou.
ENGLISH IN ACTION - Famous Writers Angličtina se známými spisovateli a spisovatelkami Stephenem Kingem, Jeffrey Archerem, Jackie Collinsovou a Jung Changovou.
ENGLISH IN ACTION - Pop Stars Angličtina se zpěváky a hudebníky Rogerem Taylorem ze skupiny Queen, Markem Knopflerem, Joe Cockerem a se členy skupiny Genesis.
ENGLISH IN ACTION - The Royal Family CD 1 První část angličtiny s členy britské královské rodiny - královnou a jejím manželem princem Philipem, princem Charlesem, princeznou Dianou a princeznou Annou. Komentáře k významným událostem spojeným s životem královské rodiny.
ENGLISH IN ACTION - The Royal Family CD 2 Druhá část angličtiny s členy britské královské rodiny - královnou a jejím manželem princem Philipem, princem Charlesem, princeznou Dianou, princeznou Annou a Sarah Fergusonovou.



Recenze
Dokonalá je „didaktická“ příprava titulu. Plný rozklad textu, možnost náslechu po větách, slovníček – to vše umožňuje zdokonalovat znalost jazyka prakticky na všech úrovních. Zkrátka: ENGLISH IN ACTION je špičkovým jazykovým produktem nové generace, který si zaslouží pozornost.

S angličtinou do světa
REFLEX, 3/99, str. 42




Minimální požadavky na systém
PC Pentium, 32 MB RAM
15 MB volného místa na disku
rozlišení 800x600, 256 barev (doporučeno High Color)
CD-ROM mechanika (8-rychlostní)
zvuková karta (SB kompatibilní)
mikrofon
Windows 95, 98, ME, 2000, XP, NT 4.0, Vista