Language Shop    www.LS.cz/product.asp?id=1426


Landi Němčina 15 Ultimate
  Landi Němčina 15 Ultimate   
Cena:  1198,-Kč vč. DPH       Prodej ukončen, produkt se už nevyrábí a nebude skladem!
Běžná cena:  1598,-Kč
Ušetříte:  400,-Kč (25%)
Cena bez DPH: 990,-Kč
DPH: 21%

Multimediální kurz Landi Němčina 15 Ultimate díky svému rozsahu pokrývá celou škálu obtížností od úrovně úplných začátečníků až po pokročilé studenty. Díky novým fotokvízům (přes 6000 fotografií) je učení zábavnější a efektivnější. Možnost vytváření videolekcí pro telefony a tablety Android a iPhone/iPod. Vytváření cestovních CD nebo MP3. Landi Němčina 15 Ultimate obsahuje též kompletní datový obsah z verzí 11 začátečníci a středně pokročilí. Landi 15 je často používán celou rodinou a je možno jej nainstalovat na 3 počítače (1x DVD-ROM).

Kategorie: výukový DVD-ROM
Jazyk: němčina
Úroveň: začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí, pokročilí
Zaměření: konverzace, slovní zásoba, gramatika, výslovnost, diktáty
Obsah: 1x DVD-ROM
Výrobce: LANDI Multimedia ČR, s.r.o.

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Popis

Nejobsáhlejší edice kurzu Landi přichází s desítkami užitečných novinek. Landi 15 díky svému rozsahu pokrývá celou škálu obtížností od úrovně úplných začátečníků až po pokročilé studenty.


Akce pro majitele řady 11 - upgradujte na verzi Landi Němčina 15 Ultimate se 40% slevou.


Učení s fotokvízy vás bude bavit!  Při testování jsme nenalezli uživatele, kterého by fotokvízy nezaujaly - testovali jsme na dětech, studentech VŠ, manažerech, seniorech. Od kvízů se prostě nemohli odtrhnout.

Vyzkoušejte si ukázkové kvízy online






Nikdy nebylo učení se s kurzy Landi tak zábavné a názorné, jako s novými fotokvízy. Landi 15 obsahuje na 3000 kvízových otázek (přes 6000 fotografií). Kvízy jsou rozděleny podle obtížnosti na úrovně od úplných začátečníků až po pokročilé studenty (A1-C1).

Fotokvízy jsou provázány s osvědčenými technologiemi Landi. Libovolné položky z fotokvízů si můžete posílat do souboru Pamatuj!. Dále si můžete vytvořit videolekci pro iPhone/Android, cestovní CD/mp3, výukový spořič obrazovky či tapetu na ploše.

Landi Němčina 15 - ultimate je nejobsáhlejší kurz Landi pro němčinu. Kromě spousty novinek, nových fotokvízů, optimalizovaného vytváření lekcí pro iPhone/Android obsahuje vše z kurzů řady 11 (začátečníci+středně pokročilí).

Videolekce do mobilu - v Landi 15 si můžete vytvářet vlastní videolekce do mobilu. Vyberte si slovíčka, která se chcete naučit, přiřaďte si k nim obrázek a Landi 15 vytvoří optimalizovanou videolekci pro iPhone/Android.



Velice se osvědčilo vytvořit si videolekci z fotokvízů. Samozřejmě si můžete nastavit, jaké se zobrazí titulky (anglické/české/žádné), jaká bude pauza mezi větami (abyste si mohli větu zopakovat).




Výklad gramatiky - výuka gramatiky (verze Landi 15 ultimate obsahuje přes 8 hodin) prostřednictvím ozvučených animací je koncipována jako rozhovor učitele a studenta. Velmi názorným a záživným způsobem budete seznámeni s novými gramatickými jevy. Většina animací je přibližně pětiminutová, obsahuje výklad, procvičení a závěrečné shrnutí gramatiky.




Konverzace formou ozvučených fotopříběhů - soubor ozvučených fotopříběhů vás poutavou konverzační formou seznámí se základními obraty. Nejenže se nebudete nudit, ale naučíte se spoustu užitečných slov, frází a gramatických konstrukcí.





Slovník propojený s vyhledávací centrálou - obsahuje na 40 tisíc ozvučených slov, zároveň díky propojení s vyhledávací centrálou prohledává celý kurz. Po vyhledání slova vám Landi nabídne i mnoho příkladových vět. Přidejte si ke svému heslu vlastní obrázek a vytvářejte si vlastní lekce s vlastními slovíčky!

Ve verzi 15 byl slovník značně inovován a rozšířen, obsahuje inteligentní našeptávač, umí vyhledávat slova podobná či slova s překlepy.



Mám se slovíčko naučit? Slovník v Landi 15 má funkci, která vám poradí, zda je slovíčko důležité.

Návod: Učení mě baví a nezabere mi téměř žádný čas




Učte se na cestách - Landi 15 umožňuje uživateli zvolit jakékoli obraty a nechat si z nich vytvořit cestovní CD/mp3 na míru. Můžete si tak sestavit vlastní lekce a ty používat ve svém přehrávači v autě, mobilu nebo třeba v mp3 přehrávači. Můžete použít věty z konverzačních fotopříběhů, gramatických cvičení či z částí věnovaných rozšiřování slovní zásoby. Pomocí zvukových profilů si přesně nastavíte, jak má být CD/mp3 sestaveno.



Moje vlastní CD-R do auta -
pomocí zvukových profilů jsem si nastavil, že budu mít zvuk v následující formě: Český zvuk (můj vlastní) - pauza (lze si nastavit délku, v této pauze slovíčko vyslovuji) - německé slovo - německé slovo zpomaleně (vše je možné si libovolně nastavit, místo zpomaleného slova můžu mít třeba 3x německý výraz normálním tempem).



Vestavěný editor - Landi 15 obsahuje kompletní sadu funkcí na vytváření vlastních lekcí. Můžete si vytvořit neomezený počet vlastních výukových souborů, každý z nich může obsahovat libovolný počet lekcí.

Tip - slovník prohledává zároveň obsah všech nainstalovaných kurzů. Sestavte si vlastní lekce z příkladových vět. Je velice účinné mít např. vlastní lekci s vlastními slovíčky doplněnou příkladovými větami.



Obrázkové lekce - vytvořte si lekci s obrázky několika kliknutími! Tyto lekce můžete používat při zkoušení, můžete též tapetu na ploše proměnit ve výukový nástroj.


Ze svých slovíček si také můžete vytvořit spořič obrazovky.



Zkoušení znalostí - při zkoušení je možno používat několik základních módů - přímý překlad, překlad s vlastním hodnocením, výběr z možností, diktát. Další novinkou je použití zvukových profilů, je možné například nastavit, aby vám po chybné odpovědi zazněla originální výslovnost a následně zpomalená výslovnost. Dále se při zkoušení nově používají obrázky, dochází tak k přirozenějšímu zažití nových jevů asociací slovíčka a obrázku.

Memorganizer - celý proces zkoušení je pečlivě sledován plánovačem výuky Memorganizerem, který má za úkol optimalizovat výukový proces. Výrazy, které vám činí potíže, si budete opakovat výrazně častěji než bezproblémové výrazy, zároveň Memorganizer počítá optimální intervaly opakování tak, aby byla respektována vaše individuální křivka zapomínání.

Kartičky - s kurzem Landi 15 si můžete jednoduše vyrobit oboustranné kartičky s hesly a obrázky. Tuto osvědčenou metodu používal údajně i Karel IV.

Dvousloupcový tisk - tip na cestu do práce či do školy - vytiskněte si slovíčka, papír přeložte a můžete se učit slovíčka ke zkoušce třeba v MHD.

Trenér výslovnosti - tato funkce vám umožní si zdokonalit svoji výslovnost. S pomocí mikrofonu si porovnáváním s originálem můžete zdokonalit výslovnost tak, že vám ji budou závidět i mnozí učitelé.

Zpomalená výslovnost - je pro vás tempo německé výslovnosti příliš rychlé? Náš produkt umožňuje vše elektronicky zpomalit.



Učím se průbežně - kdykoli při práci narazím na cizí slovo, pošlu si jej do schránky (funguje to v Exploreru, Firefoxu, Wordu - zkrátka ve všech programech používajících schránku) - Minipanel mi automaticky zobrazí překlad.







Dále si ke slovu dvěma kliknutími přiřadím vlastní obrázek a pošlu si slovíčko spolu s obrázkem do souboru Pamatuj! Pomocí editoru si vytvářím vlastní lekce slovíček, cestovní CD, tapetu na ploše - zkrátka novými slovíčky jsem obklopen tak neprostupně, že se je prostě nemůžu nenaučit.




HW nároky na Landi 15: PC s procesorem o minimální frekvenci 1GHz, paměť 1GB (doporučeno 2GB), DVD-ROM mechanika, 5GB místa na HDD, zvuková karta, mikrofon. Operační systém Windows 8, 7, Vista, XP (32 /64 bit. verze)

Landi 15 lze bez problémů nainstalovat na počítače bez DVD-ROM mechaniky. Stačí překopírovat obsah DVD-ROM třeba na flashdisk a pak instalovat z něj.

Produkty řady 15 je možné nainstalovat na tři počítače. Licence nemají žádné časové omezení a lze je také neomezeně přenášet z jednoho počítače na druhý. Landi 15 může využít celá rodina, můžete si koupit produkt společně s přáteli a o licence se podělit.