Language Shop    www.LS.cz/product.asp?id=1064


Adobe Photoshop - videokurz DVD-ROM + dárek
  Adobe Photoshop - videokurz DVD-ROM + dárek   
Cena:  598,-Kč vč. DPH    
Běžná cena:  798,-Kč
Ušetříte:  200,-Kč (25%)
Cena bez DPH: 494,-Kč
DPH: 21%

Adobe Photoshop představuje mocný profesionální nástroj pro úpravu obrázků. Prostřednictvím tohoto videokurzu budete stát za zády špičkového grafika. Budete srozumitelnou formou seznámeni s úpravou digitálních fotografií, přípravou grafiky pro internet, vytvářením umělých grafických objektů a kompilací (1x DVD-ROM).

Kategorie: výukový DVD-ROM
Jazyk: čeština
Úroveň: začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí
Zaměření: Adobe Photoshop
Obsah: 1x DVD-ROM
Výrobce: LANDI Multimedia ČR, s.r.o.

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Popis

První část kurzu je věnováno základním nástrojům programu Adobe Photoshop. Druhá je již specializována na úpravy digitálních fotografií. Za použití předchozích znalostí pronikáme hlouběji do možností použití jednotlivých funkcí. Další oddíl je věnován konkrétním ukázkám použití Photoshopu ve webdesignu.


Po shlédnutí videokurzu se nám David Pospíšil, amatérský fotograf a webdesignér, svěřil: "S Photoshopem se učím pracovat již rok, prostudoval jsem řadu knížek. Učit se však Photoshop z knížek je nesmírně náročné. Proto jsem uvítal právě tento videokurz, se kterým Adobe Photoshop konečně začínám ovládat!"


Photoshop - Základní funkce

Photoshop - Digitální fotografie

Photoshop - Webová grafika