Language Shop    www.LS.cz/product.asp?id=1062


Landi Španělština 15 (DVD-ROM) + dárek
  Landi Španělština 15 (DVD-ROM) + dárek   
Cena:  823,-Kč vč. DPH       Prodej ukončen, produkt se už nevyrábí a nebude skladem!
Běžná cena:  1098,-Kč
Ušetříte:  275,-Kč (25%)
Cena bez DPH: 680,-Kč
DPH: 21%

Landi Španělština 15 - základní část obsahuje běžné konverzační obraty, díky tomu je předurčen především začátečníkům. Díky slovníku obsahujícímu na 40 tisíc ozvučených slov a možnosti sestavovat si vlastní lekce s vlastními slovíčky je v praxi tento kurz španělštiny používán studenty všech úrovní pokročilosti. Landi 15 přichází s novým konceptem "Učení mě baví a nezabere mi téměř žádný čas" (1x DVD-ROM).

Kategorie: výukový DVD-ROM
Jazyk: španělština
Úroveň: začátečníci, mírně pokročilí
Zaměření: konverzace, slovní zásoba, gramatika, výslovnost, diktáty
Obsah: 1x DVD-ROM
Výrobce: LANDI Multimedia ČR, s.r.o.

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Popis

Slovník propojený s vyhledávací centrálou - obsahuje na 40 tisíc ozvučených slov, zároveň díky propojení s vyhledávací centrálou prohledává celý kurz. Po vyhledání slova vám Landi nabídne i mnoho příkladových vět. Přidejte si ke svému heslu vlastní obrázek a vytvářejte si vlastní lekce s vlastními slovíčky!





Mám se slovíčko naučit? Slovník v Landi 11 má funkci, která vám poradí, zda je slovíčko důležité.

Nový koncept v Landi 11 - Učení mě baví a nezabere mi téměř žádný čas




Učte se na cestách - Landi 11 umožňuje uživateli zvolit jakékoli obraty a nechat si z nich vytvořit cestovní CD/mp3 na míru. Můžete si tak sestavit vlastní lekce a ty používat ve svém přehrávači v autě, mobilu nebo třeba v mp3 přehrávači. Pomocí zvukových profilů si přesně nastavíte, jak má být CD/mp3 sestaveno.



Moje vlastní CD-R do auta -
pomocí zvukových profilů jsem si nastavil, že budu mít zvuk v následující formě: Český zvuk (můj vlastní) - pauza (lze si nastavit délku, v této pauze slovíčko vyslovuji) - španělské slovo - španělské slovo zpomaleně (vše je možné si libovolně nastavit, místo zpomaleného slova můžu mít třeba 3x španělský výraz normálním tempem).



Vestavěný editor - Landi 11 obsahuje kompletní sadu funkcí na vytváření vlastních lekcí. Můžete si vytvořit neomezený počet vlastních výukových souborů, každý z nich může obsahovat libovolný počet lekcí.

Obrázkové lekce - vytvořte si lekci s obrázky několika kliknutími! Tyto lekce můžete používat při zkoušení, můžete též tapetu na ploše proměnit ve výukový nástroj. Ze svých slovíček si také můžete vytvořit spořič obrazovky.



Zkoušení znalostí - při zkoušení je možno používat několik základních módů - přímý překlad, překlad s vlastním hodnocením, výběr z možností, diktát. Další novinkou je použití zvukových profilů, je možné například nastavit, aby vám po chybné odpovědi zazněla originální výslovnost a následně zpomalená výslovnost. Dále se při zkoušení nově používají obrázky, dochází tak k přirozenějšímu zažití nových jevů asociací slovíčka a obrázku.

Memorganizer - celý proces zkoušení je pečlivě sledován plánovačem výuky Memorganizerem, který má za úkol optimalizovat výukový proces. Výrazy, které vám činí potíže, si budete opakovat výrazně častěji než bezproblémové výrazy, zároveň Memorganizer počítá optimální intervaly opakování tak, aby byla respektována vaše individuální křivka zapomínání.

Kartičky - s kurzem Landi 11 si můžete jednoduše vyrobit oboustranné kartičky s hesly a obrázky. Tuto osvědčenou metodu používal údajně i Karel IV.





Dvousloupcový tisk - tip na cestu do práce či do školy - vytiskněte si slovíčka, papír přeložte a můžete se učit slovíčka ke zkoušce třeba v MHD.





Trenér výslovnosti - tato funkce vám umožní si zdokonalit svoji výslovnost. S pomocí mikrofonu si porovnáváním s originálem můžete zdokonalit výslovnost tak, že vám ji budou závidět i mnozí učitelé.



Zpomalená výslovnost - je pro vás tempo španělské výslovnosti příliš rychlé? Náš produkt umožňuje vše elektronicky zpomalit.



Učím se průbežně - kdykoli při práci narazím na cizí slovo, pošlu si jej do schránky (funguje to v Exploreru, Firefoxu, Wordu - zkrátka ve všech programech používajících schránku) - Minipanel mi automaticky zobrazí překlad.







Dále si ke slovu dvěma kliknutími přiřadím vlastní obrázek a pošlu si slovíčko spolu s obrázkem do souboru Pamatuj! Pomocí editoru si vytvářím vlastní lekce slovíček, cestovní CD, tapetu na ploše - zkrátka novými slovíčky jsem obklopen tak neprostupně, že se je prostě nemůžu nenaučit.




HW nároky na Landi 11: PC s procesorem o minimální frekvenci 1GHz, paměť 512MB (doporučeno 1GB), DVD-ROM mechanika, 2GB místa na HDD, zvuková karta, mikrofon. Operační systém Windows 7, Vista, XP (32 /64 bit. verze)

Landi 11 lze bez problémů nainstalovat na počítače bez mechaniky (malé netbooky) - návod zde.








Dále doporučujeme
Přehled produktů, které si zákazníci často kupují spolu s produktem Landi Španělština 15 (DVD-ROM) + dárek:

Lingea Lexicon 5 Španělský velký slovník - ozvučený + dárek
Nová generace elektronického slovníku Lexicon. Po třech letech intenzivního vývoje přicházíme se skutečně velkým slovníkem plně srovnatelným se slovníky pro němčinu či francouzštinu. Obsahuje i výrazy používané v Jižní a Střední Americe či Karibské oblasti, odborné termíny, v neposlední řadě i hovorové a slangové výrazy, které se v současné španělštině používají. Jistě oceníte i propracované tabulky časování sloves. Obsahuje: 414000 překladů, 159000 významů, 94000 hesel, 86000 vazeb, příkladů a frází, 25000 ozvučených hesel. Lexicon 5 má řadu nových funkcí: vylepšené vyhledávání, rychlý náhled pro fulltext, našeptávátko, nově graficky zpracované tabulky tvarosloví nebo funkci přebírání textu pod kurzorem myši (1x CD-ROM).
Naše cena: 1349 vč. DPH
Běžná cena: 1890,-Kč