Language Shop    www.LS.cz/product.asp?id=1041


Psychowalkman Brainmax + dárky
  Psychowalkman Brainmax + dárky   
Cena:  17640,-Kč vč. DPH       Prodej ukončen, produkt se už nevyrábí a nebude skladem!

Cena bez DPH: 14579,-Kč
DPH: 21%

Špičkový AVS přístroj, který má nepřeberné možnosti využití: mnoho programů (66 plus dalších 50 na CD-ROMu), možnost krácení a prodloužení libovolného programu, vlastní programování, možnost nahrání dalších nových programů… Je vhodný pro náročné uživatele nebo experimentátory či profesionály, například lékaře. Disponuje zcela unikátními programy, které u jiných modelů nenajdete – jedná se například o celou kategorii „Speciální programy“ nebo „Dýchací programy“.

Kategorie: relaxační AVS přístroj
Jazyk: čeština, český manuál
Úroveň: začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí, pokročilí
Zaměření: relaxace, učení
Obsah: přístroj s 66 interními programy + CD-ROM s 50 dalšími programy, stimulační brýle, sluchátka, adaptér, software na tvorbu a stahování nových programů, Magická edice (angličtina basic nebo němčina)
Výrobce: Galaxy Czech, s.r.o.

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Popis relaxačního AVS přístroje Brainmax

Špičkový AVS přístroj, který má nepřeberné možnosti využití: mnoho programů, možnost krácení a prodloužení libovolného programu, vlastní programování, možnost nahrání dalších nových programů…

Je vhodný pro náročné uživatele nebo experimentátory či profesionály, například lékaře. Disponuje zcela unikátními programy, které u jiných modelů nenajdete – jedná se například o celou kategorii „Speciální programy“ nebo „Dýchací programy“.

Počet programů v jednotlivých skupinách:

Doplňkové funkce:

Významné: Úprava délky programu, Více druhů zvuku, Tvorba a stahování programů

Méně významné: AudioStrobe, Experimentální programy, Manuální programování, Individuální frekvence, Režim osobních preferencí



BONUS zdrama:

Magická angličtina nebo němčina v hodnotě 3450 Kč, adaptér, software na tvorbu a stahování, programů, na CD dalších 50 programů

Psychowalkman Brainmax






Související produkty
Magická angličtina (1x CD MP3 + učebnice) + dárek
Naučíte se anglicky rychleji a jednodušeji. Proč je Magická angličtina nejlepší učební pomůckou v ČR? Autor vychází z logické úvahy, že každý člověk se naučí svou mateřskou řeč bez nutnosti učit se jako ve škole gramatiku a pasivní slovní zásobu. Neexistují lidé, kteří nemají vlohy pro učení cizích jazyků, existují pouze špatné učební metody. Magická angličtina je funkční, prověřená a pro mozek přátelská metoda (CD MP3 + učebnice).
Naše cena: 1725 vč. DPH
Běžná cena: 3450,-Kč
Magická němčina (1x CD MP3 + učebnice) + dárek
Naučíte se německy rychleji a jednodušeji. Proč je Magická němčina nejlepší učební pomůckou v ČR? Autor vychází z logické úvahy, že každý člověk se naučí svou mateřskou řeč bez nutnosti učit se jako ve škole gramatiku a pasivní slovní zásobu. Neexistují lidé, kteří nemají vlohy pro učení cizích jazyků, existují pouze špatné učební metody. Magická němčina je funkční, prověřená a pro mozek přátelská metoda (1x CD MP3 + učebnice).
Naše cena: 1725 vč. DPH
Běžná cena: 3450,-Kč
Magická angličtina EXTRA (1x CD MP3 + učebnice) + dárek
Nejúčinnější výuka angličtiny. V 27 lekcích se naučíte 3000 slov, které uslyšíte v 5 různých rychlostech. Naučí vás v průběhu měsíce rozumět a mluvit anglicky. Ukáže Vám nečekané možnosti výuky angličtiny. Dodá jistotu v mluvení (1x CD MP3 - 14 hodin angličtiny + učebnice).
Naše cena: 2725 vč. DPH
Běžná cena: 5450,-Kč