Language Shop    www.LS.cz/product.asp?id=1040


AVS přístroj LAXMAN Basic – psychowalkman
  AVS přístroj LAXMAN Basic – psychowalkman   
Cena:  26015,-Kč vč. DPH    

Cena bez DPH: 21500,-Kč
DPH: 21%

Psychowalkman Laxman Basic disponuje většinou účinků, které AVS technologie nabízí. Laxman je silný zejména v rychlém odstranění únavy a stresu, odstranění depresí, zlepšení spánku, učení a osobním rozvoji. Největší počet programů má relaxačních, takže obsahuje opravdu obrovské relaxační možnosti - relaxace rychlá, hluboká, ze stresu, s meditací, s energetickým koncem, autogenní a jiné a jiné… Jako přístroj vyšší třídy obsahuje velmi zajímavou kategorii Speciální programy. Zde najdete například program JetLag (účinná pomoc při přeletu letových pásem), program proti bolesti (např. u zubaře) či na zvýšení sexuální apetence. Celkem obsahuje 56 programů v 7 kategoriích..

Kategorie: relaxační AVS přístroj
Jazyk: čeština, český manuál
Úroveň: začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí, pokročilí
Zaměření: relaxace, učení
Obsah: Tělo přístroje; Stimulační brýle; Sluchátka (pecky); 2x baterie AA; Brašničku na přenos; Propojovací audiokabel; Návod original Galaxy s programovou knihovnou a grafickým zobrazením programů; Kartonový obal; BONUS
Výrobce: Neurotronics GmbH

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Popis relaxačního AVS přístroje Laxman
Podrobný popis na stránkách výrobce