Language Shop    www.LS.cz/product.asp?id=1010


Lingea - Anglicko-český a česko-anglický šikovný slovník + dárek
  Lingea - Anglicko-český a česko-anglický šikovný slovník + dárek   
Cena:  249,-Kč vč. DPH    

Cena bez DPH: 226,-Kč
DPH: 10%

Anglicko-český a česko-anglický slovník určený především začínajícím a středně pokročilým žákům a studentům, kteří jej ocení jak ve škole, tak při domácí přípravě, nebo i v jazykovém kurzu. Hesla, významy a překlady jsou pečlivě vybrány tak, abyste zde našli běžně užívaná slova a obraty ze spisovného i hovorového jazyka. Obsah slovníku: 736 stran, 35000 hesel, 5000 příkladů, idiomů a frází, 67000 překladů, 75 stran konverzačních okruhů vhodných pro školní výuku, 350 studijních poznámek.

Kategorie: tištěný slovník
Jazyk: angličtina, čeština
Úroveň: začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí
Zaměření: slovní zásoba
Obsah: 1x kapesní tištěný slovník
Výrobce: Lingea s.r.o.

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Popis
ISBN: 978-80-87062-62-3, 165x115 mm, 736 stran

Dostává se vám do rukou zcela nový slovník určený především začínajícím a středně pokročilým žákům a studentům, kteří jej ocení jak ve škole, tak při domácí přípravě, nebo i v jazykovém kurzu.

Hesla, významy a překlady jsou pečlivě vybrány tak, abyste zde našli běžně užívaná slova a obraty ze spisovného i hovorového jazyka.

Při tvorbě tohoto titulu jsme vycházeli z anglických výkladových slovníků renomovaných nakladatelství (HarperCollins, Oxford, Cambridge, Longman, Cassel, Chambers aj.) a z vlastního aktuálního výkladového slovníku češtiny.

Důraz je kladen na přehlednost, srozumitelnost a užitečné doplňující informace pro studium jazyka. Nechybí ani praktické příklady převzaté z běžného jazyka, které vám usnadní zapamatování slovní zásoby a aktivní komunikaci.

Všechna hesla a ustálené obraty jsou doplněny o předložkové vazby a upřesňující závorky, aby bylo docíleno maximální jednoznačnosti významů a výstižnosti překladů. Tyto doplňkové informace vám pomohou rychle a snadno najít správný význam a vybrat nejvhodnější překlad. Předložkové vazby a příklady vám napoví, jak slovo nebo slovní spojení správně užít ve větě.

Podrobný přehled anglické gramatiky spolu s ilustračními příklady vám umožní rychle si osvojit základy jazyka a zásady jeho užívání.

Užitečnou pomůckou pro studenty budou bezpochyby i praktické poznámky o použití anglických slov - tzv. usage.

Jistě oceníte také konverzační přílohu s množstvím témat vhodných pro přípravu do hodiny nebo k maturitě, ale také k osvojování slovní zásoby a aktivního překládání. Mnoho témat můžete využít i při běžné konverzaci a komunikaci s cizinci - např. Pozdravy a oslovení, Seznámení, Pozvání a návštěva, Čas, Telefonování, Rodina, Bydlení, Zdraví atd. To vše s přepisem anglické výslovnosti.

Věříme, že vám slovník bude užitečným pomocníkem při studiu jazyka.



Obsah slovníku
736 stran
35 000 hesel
5 000 příkladů, idiomů a frází
67 000 překladů
75 stran konverzačních okruhů vhodných pro školní výuku
350 studijních poznámek
Pečlivě vybraná aktuální slovní zásoba
Přehled gramatiky s příklady
Dvojbarevný tisk pro lepší přehlednost hesel




Související produkty
Lingea - velký anglicko-český a česko-anglický knižní slovník, 3. vydání + dárek
Tento slovník je dosud největší u nás vydaný jednosvazkový anglicko-český a česko-anglický slovník. Jde o zcela původní, autorské dílo, snažící se co nejvěrněji zachytit současný psaný i mluvený jazyk. Přes své všeobecné zaměření obsahuje i terminologii z oblasti ekonomiky, práva, vědy a techniky. Určen všem vážným zájemcům - od studentů po učitele a překladatele. Obsahuje 1680 stran, 108000 hesel, 445000 překladů a 90000 příkladů, idiomů a frází.
Naše cena: 1090 vč. DPH
Běžná cena: 1390,-Kč
Lingea - Anglicko-český a česko-anglický praktický knižní slovník + dárek
Jedná se o autorsky původní slovník. Snahou při jeho tvorbě bylo v co nejhutnější, avšak maximálně přehledné formě postihnout skutečnou slovní zásobu jak češtiny, tak i angličtiny. Ačkoliv jde o slovník rozměrem střední, svým obsahem a záběrem se na našem trhu řadí spíše k slovníkům větším. Všechna hesla a významy jsou ověřeny na základě informací z důvěryhodných zdrojů, pečlivě zpracovány a graficky upraveny tak, aby Vám umožnily co nejrychleji nejen najít správný překlad, ale také jej správně použít v daném kontextu. Obsahuje 1250 stran, 70000 hesel, 220000 překladů a 14000 příkladů, idiomů a frází.
Naše cena: 399 vč. DPH
Lingea - Česko-anglický mluvník + dárek
Mluvník v sobě spojuje výhody slovníku, konverzační příručky a přehledu gramatických pravidel. Obsahuje abecedně řazená klíčová slova, která pokrývají základ slovní zásoby. V každém hesle pak naleznete množství praktických vět, slovních spojení a idiomů obsahujících dané klíčové slovo. Obsahuje 448 stran, 1500 klíčových slov tvořících základ slovní zásoby, 15000 užitečných vět a konverzačních obratů a přehled anglické gramatiky s ilustračními příklady.
Naše cena: 269 vč. DPH